SuperOffice

CRM-systemet SuperOffice er en komplett, skybasert CRM løsning som gjør det enkelt for deg og din bedrift å lykkes med salg, markedsføring og kundebehandling.

Skjermbilder og ansvarspersoner i Superoffice
Med SuperOffice får du en komplett, skybasert CRM-løsning som gjør det enkelt for deg og bedriften din å lykkes med salg, markedsføring og kundebehandling.

Løsningen håndterer alle aspektene knyttet til dine kunderelasjoner, og støtter kritiske forretningsprosesser som markedsføring, kundeservice og brukerstøtte.

Alt-i-ett CRM

Trenger du et verktøy som skal hjelpe deg med salgsprosessen? Til å holde orden på kundene? Til markedsføring? Eller trenger du et verktøy som gir kundene en helhetlig kundeservice og support?

Med SuperOffice kan du velge mellom alle disse funksjonene og kun ta i bruk de verktøyene dere trenger. Trenger du en komplett pakke med alt, så leverer vi  naturligvis hele CRM pakken med all funksjonalitet.

SuperOffice hjelper deg med å organisere og samle kontaktinformasjonen på ett sted og gir deg samtidig full kontroll over oppfølginger, dokumenter og e-poster. Det gjør kundeoppfølging lett som en lek! Og innebygd personvern betyr at du har kontroll på persondata, fra de blir opprettet til de blir slettet.

SuperOffice som salgsverktøy

Med SuperOffice Sales får du kraftige salgsfunksjoner som gir deg nøyaktige prognoser, administrerer pipeline for salg, og hjelper deg å vinne flere salg. Du kan også lage tilbud og legge inn ordre ved et enkelt klikk. SuperOffice hjelper deg med å få kontroll på alle kundedata og er et populært verktøy for salgsstøtte. SuperOffice er designet for å forenkle selgers daglige arbeid slik at de kan ha fokus på salget.

Tegning av skjermbilder for salgsprosessen i Superoffice

Markedsføring i SuperOffice

En av de raskeste måtene å skaffe flere leads, er gjennom tilpasset og målrettet e-markedsføring. SuperOffice Marketing kombinerer det beste fra CRM med verktøy for å skaffe flere leads gjennom web-skjemaer og e-postmarkedsføring. Kommuniser bedre med målgruppen deres og skap en dialog som fører til økt omsetning og konverteringer. Design, tilpass og skreddersy innholdet, basert på kundens interesser.

Tegning av skjermbilder for markedsføring i Superoffice

Kundeservice i SuperOffice

SuperOffice effektiviserer håndteringen av kundehenvendelsene dine. Når du er tydelig på at kundene dine er viktige og at du virkelig bryr deg, blir de lenger hos deg. SuperOffice Service hjelper deg å holde oversikt og svare på alle henvendelser så snart de kommer inn. Slik løser du kundenes problemer raskt, uansett om henvendelsen kommer via telefon, e-post, chat, webskjemaer eller sosiale medier.

Tegning av skjermbilder for kundeservice i Superoffice

En komplett CRM pakke

SuperOffice Complete

Brukerplanen SuperOffice Complete er laget for deg som jobber med litt av alt. Denne brukerplanen inneholder en sum av alle funksjonene i de øvrige brukerplanene. Enten du er ute i felten, er leder i virksomheten, eller begge deler, vil Complete gi deg alle de verktøyene du trenger for å få jobben gjort.

Med Complete vil du organisere kontaktinformasjonen din, skaffe flere potensielle kunder, oppå flere salg og få kundene til å smile – på rekordtid. Med SuperOffice Complete venter superenkle dager på jobben!

Se også: Webinar "Hvordan hjelper SuperOffice CRM bedrifter med å vokse?" med CRM-guru, Jan Andersen fra SuperOffice.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan skiller SuperOffice seg fra andre CRM-løsninger på markedet, spesielt med tanke på funksjonalitet og brukervennlighet?

SuperOffice skiller seg fra andre CRM-løsninger ved å tilby en komplett, skybasert plattform som dekker salg, markedsføring og kundebehandling. Dette innebærer at brukere kan velge og tilpasse funksjonene etter deres behov, enten det dreier seg om salgsprosesser, kundeoppfølging eller markedsføringsaktiviteter.

Hvilke konkrete verktøy og funksjoner tilbyr SuperOffice for å effektivisere kundeoppfølgingen, salgsprosessen og markedsføringsaktivitetene?

Konkrete verktøy og funksjoner inkluderer blant annet muligheten til å organisere kontaktinformasjon, administrere salgspipeliner, lage tilbud og ordre, samt skape målrettede markedsføringskampanjer gjennom e-markedsføring og web-skjemaer. Videre tilbyr SuperOffice en helhetlig kundeserviceplattform som effektiviserer håndteringen av kundehenvendelser via ulike kanaler som telefon, e-post, chat, webskjemaer og sosiale medier.

Hvordan sikrer SuperOffice at personvern og behandling av persondata følger gjeldende lover og regler, spesielt med tanke på GDPR og andre relevante retningslinjer?

Når det gjelder personvern og behandling av persondata, legger SuperOffice vekt på innebygd personvern som gir brukerne kontroll over dataene fra opprettelse til sletting. Dette sikrer overholdelse av lover og regler, inkludert GDPR, og bidrar til å opprettholde tilliten til plattformen blant brukerne.