Payroll

Vismas nyeste, skybaserte og moderne lønnssystem, Payroll, er fullintegrert med både Proplan HRM og ERP-systemene til Visma.

Blid dame jobber med PC

Nå får du lønn i himmelen

Med Payroll får du fremtidens lønnssystem. Systemet er proppfullt av smart automatikk som sparer deg for manuelle oppgaver. At det er hundre prosent nettbasert betyr også at du slipper utgifter ved oppdatering og vedlikehold. Payroll er superenkelt å bruke – enten du er daglig leder, økonomisjef, lønnssjef eller ansatt.

Seks gode grunner til å velge Payroll

Automatisering

Brukervennlig – og laget for å fjerne manuelle oppgaver.

Bygget på dine behov

Nytt og innovativt – men bygget på årevis med tilbakemeldinger fra kunder.

Alltid tilgjengelig

Du har tilgang til Payroll hvor som helst – i nettleseren, på nettbrett og mobil.

Full oversikt

Før, se og godkjenn alt fra utlegg og lønn til fravær og ytelser på én og samme plass.

100% skybasert

Ingen utgifter til drift og oppgraderinger. Lover og regler er alltid oppdatert.

For fremtiden

Payroll er en moderne, fleksibel løsning du kan vokse med – i årevis.

Les også: Derfor bør du flytte lønnssystemet ditt til skyen nå

Slik fungerer Payroll i praksis

 • Lønn
  Automatikk hjelper deg med tidkrevende lønnsoppgaver. Du slipper å etterlyse informasjon, gjøre beregninger og punche data manuelt. Med full kontroll over alle lønnsdata går lønnskjøringen raskere – med mindre feilmargin.
 • Utlegg og reiseregninger
  Føring og godkjenning av utlegg og reiseregninger er veldig enkelt. Ta bilde av kvitteringen og send inn utlegget så snart betalingen er fullført. Alle data sendes automatisk inn i lønnssystemet.
 • Fravær
  Det er lett å søke om ferie og registrere fravær. Alt foregår på nett eller mobil, og alle data går automatisk inn i lønnssystemet. De ansatte har tilgang til sine fraværsdata, og lønningsansvarlig og ledere har innsikt og oversikt over ferie og fravær i bedriften.
 • Godkjenning
  For ledere er det slutt på all papirflytting eller skjemaer lagret lokalt på PC-en. Alt som skal godkjennes finnes i løsningen. Ledere godkjenner enkelt og greit fra den enheten de selv ønsker.
 • Bankintegrasjon
  Når lønnsprosessen er fullført, sendes det automatisk melding til banken for utbetaling.
 • Integrert med Altinn
  A-melding genereres automatisk og forenkler rapportering til myndighetene.

Reiseregning og utlegg

Reiseregningsprogrammet Expense er helintegrert i Payroll og kommer som en del av løsningen. I Expense er det enkelt å føre utlegg og reiseregninger. Ja, de fyller nesten ut seg selv. Utlegg og reise kan både føres og godkjennes rett fra mobilen. Kredittkortet kan kobles til løsningen, og lover og regler rundt for eksempel diett er alltid oppdatert.

Vi lover deg at lønns- og HR-arbeidet vil bli enklere.
Bilde av en laptop der programmet Payroll viser på skjermen

Trenger du bistand på lønn? Her finner du mer informasjon om hvordan Proplan Regnskap kan være til hjelp.

Visste du at Payroll har en bestevenn?

Helt sant! Superkomboen Payroll og Proplan HRM er et must for bedrifter som ønsker å ta vare på sine ansatte.

Med sømløs integrasjon mellom systemene, får du en komplett HR- og lønnsadministrasjonsløsning. Toveis dataflyt gir korrekt og oppdatert informasjon i begge systemer, og systemet er åpent slik at ansatte kan oppdatere sin egen informasjon direkte. Reduserer manuelt arbeid og forhindrer feil.
Proplan HRM kan du lese mer om her.

Vi i Proplan kan Payroll

Vi i Proplan er stolt Visma-partner, noe vi har vært i over 30 år. Og det har vært en utrolig spennende reise. Da er det ekstra stas at vi for vår innsats i både 2022 og 2023 har blitt belønnet med gjev pris: Årets Payroll-partner.

Bilde av informasjon om Proplans priser vunnet hos Visma
Proplan er kåret til Årets Payroll-Partner for 2. år på rad!

Prisene ble delt ut av Managing Director i Visma Software, Øyvind Larsen, og Director of Customer Success, Julie Grønlund, som presenterte Proplan som et dyktig team med dedikerte og faglig sterke ansatte. Vi er flinke til å styre forventning tidlig og har dermed fått på plass veldig gode leveranser og kundeopplevelser. Vi har hjulpet flere komplekse kunder opp i skyen, med kundene i fokus.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan sikrer Payroll nøyaktigheten av lønnsdata, spesielt med tanke på automatisk behandling av informasjon og minimal feilmargin?

Payroll sikrer nøyaktigheten av lønnsdata ved å bruke avansert automatisering, som eliminerer behovet for manuell inndata og reduserer feilmarginen. Gjennom systemets funksjonalitet blir informasjonen behandlet på en strukturert måte, og eventuelle feil eller avvik kan oppdages og korrigeres tidlig i prosessen.

Hvilke spesifikke funksjoner og verktøy tilbyr Payroll for å håndtere fravær og ferie, og hvordan forenkler dette prosessen både for ansatte og ledere?

Payroll tilbyr flere verktøy og funksjoner for håndtering av fravær og ferie. Ansatte kan enkelt søke om ferie og registrere fravær via nettleseren eller mobilappen, og all informasjon blir automatisk oppdatert i systemet. Dette gir både ansatte og ledere enkel tilgang til fraværsdata og gir et helhetlig bilde av ferie og fravær i bedriften.

Hvordan kan integrasjonen mellom Payroll og Proplan HRM bidra til å forbedre HR- og lønnsarbeidet ytterligere, spesielt med tanke på å ta vare på ansatte og optimalisere forretningsprosesser?

Integrasjonen mellom Payroll og Proplan HRM gir en sømløs opplevelse som effektiviserer HR- og lønnsarbeidet ytterligere. Gjennom denne integrasjonen kan bedrifter bedre håndtere ansattes behov og utfordringer, samtidig som de optimaliserer forretningsprosesser. Dette bidrar til å styrke forholdet mellom arbeidsgiver og ansatt, samtidig som det øker effektiviteten og produktiviteten i organisasjonen.

Hvorfor skal jeg velge lønnsystemet Payroll?

Først og fremst tilbyr Payroll avansert automatisering som effektiviserer lønnsprosessen og reduserer dermed behovet for manuelt arbeid. Dette sparer bedriften tid og ressurser, samtidig som det minimerer risikoen for feil.

Videre er Payroll brukervennlig og tilgjengelig fra hvilken som helst enhet med internettilgang, enten det er en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Dette gir deg frihet til å administrere lønnsdata når som helst og hvor som helst.

Payroll gir også full oversikt over alle lønnsrelaterte data på én og samme plattform, inkludert utlegg, reiseregninger, fravær og ytelser. Dette forenkler administrasjonen og gir deg bedre kontroll over bedriftens økonomi.

Videre er Payroll en skybasert løsning, noe som betyr at du unngår kostnader knyttet til drift og oppgraderinger. I tillegg er lover og regler alltid oppdatert i systemet, slik at du kan være trygg på at du etterlever gjeldende forskrifter.