Regnskapsbyrå

Proplan Regnskap gir deg alt du trenger på ett sted

Har tallene i regnskapet sklidd ut, og du må gjenvinne kontrollen? Eller leter du etter det lille ekstra innen regnskap som sikrer effektiv og lønnsom drift?

Av
Turid T Veire
Sist endret
30. august 2022
To smilende damer med lyst langt hår ser smilende på en pc skjerm der den ene tydelig hjelper den andre
Ingen bedrifter er like, heller ikke når det kommer til behov for regnskapsprodukter og -tjenester. Proplan Regnskap gir råd og bistand til alt fra enkeltpersonforetak som vi ha kontroll på utgiftene, til store aksjeselskap som ønsker å modernisere og effektivisere driften.

Dermed er Proplan Regnskap ikke som alle andre regnskapsbyrå.

Unik ekspertise

Noe av det som gjør oss unike, er at vi er del av programvarehuset Proplan AS. Således har vi flere strenger å spille på, sier daglig leder i Proplan Regnskap, Kari Holm.

Vi bruker det nyeste innen teknologi for å hjelpe våre kunder med å full kontroll på økonomien og regnskapet. Proplan Regnskaps kunder får rett og slett en totalleverandør av både topptrente økonomirådgivere og konsulenter som får de ulike systemene til å snakke sammen.

Målet er å få deg og bedriften din til å skinne gjennom stålkontroll på tallene.

Profilbilde av Kari Holm
Daglig leder i Proplan Regnskap, Kari Holm, vil gjerne hjelpe deg til å skinne gjennom stålkontroll på tallene.

Lønnsomt og effektiviserende

Du velger selv hvor mye du ønsker å benytte deg av tjenestene våre. Proplan Regnskap kan fungere som bedriftens økonomiavdeling, eller bare ta unna noen av de tyngste lønns- og regnskapsoppgavene.

Lønn, for eksempel, er gjerne den enkleste delen av virksomheten å la andre ta seg av. Proplan Regnskap ser at kravene til lønnsmedarbeideren øker, både med nye lover og regler, men også ny teknologi.

Hos oss har vi over 15 årsverk som jobber med lønn hver dag. Våre lønnsmedarbeidere er tekniske tryllekunstnere og eksperter med bred erfaring fra flere ulike bedriftsavtaler

Proplan Regnskap har altså et bredt fagligmiljø på lønn, kombinert med et solid IT-hus i ryggen. Med vår hjelp kan kunder redusere kostnadene sine og få mer tid til sin kjernevirksomhet.

Solide samarbeidspartnere

Dersom dere vurderer å bytte system for økonomi og regnskap, er det en stor fordel at Proplan Regnskap tilbyr god systeminnsikt og -bistand fra søsterselskapet Proplan AS. Vi leverer egenutviklede system, samt anerkjente, eksterne merkevarer, som Tripletex og Visma.

Her er litt om systemene fra andre leverandører du kan få rådgivning om fra Proplan Regnskap:

  • Payroll er et supersmidig system som kan brukes hvor som helst – så lenge du er på nett, da. Lønn blir ført, utbetalt og rapportert riktig, og ansatte kan levere utlegg og ferieønsker på farten. Payroll automatiserer de manuelle oppgavene, er oppdatert på gjeldende lover og regler, samt sparer lønnsansvarlige for tid og korrigeringer.
  • Business NXT er en skybasert løsning, utviklet helt fra bunnen av og med et «DNA» som skal sikre byrået en effektive produksjonslinje. Dette er neste generasjon ERP-løsning.
  • OneStop Reporting er en automatisert løsning for rapportering og budsjettering, som sikrer effektivitet, bedre samarbeid og forståelse. Du får mulighet til å tilpasse og lage rapportene du trenger, enten du vil skreddersy dem selv eller velge blant et stort antall standardrapporter. Budsjetteringen kan du også spesialtilpasse din budsjett- og prognosemodell. Du har ingen lokale regneark – alt er i skyen. Og sist, men ikke minst, får du full kontroll på budsjettprosessen med en egen arbeidsflyt-funksjon.
  • SuperOffice CRM er den viktigste plattformen du har for vekst. Den gir deg nemlig mulighet til å knytte alle standardapplikasjoner til den samme kundebasen. Dermed blir alle kundeorienterte prosesser, som salg, markedsføring og kundeservice, knyttet sammen på én felles teknologisk plattform.
  • Tripletex  er et komplett, skybasert regnskapsprogram. Kongstanker i Tripletex er at «det må da finnes en enklere måte å gjøre det på». Gjennom smarte nyvinninger sørger de for å redusere behovet for manuelle prosesser. Målet er å gjøre oppgavene mindre tidkrevende, samt at regnskap og økonomi skal være oversiktlig og forståelig. Dette skal gjelde uavhengig av om du er regnskapsfører, lønnsansvarlig eller driver din egen bedrift.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post