Regnskapsbyrå

Regnskapsbyråbransjen er midt i en enorm omstillingsprosess. Ny teknologi og endrede kundekrav gjør at regnskapsbyråene må se grundig på egen forretningsmodell. Fra å fakturere timer for bilagsregistrering og rapportering, må de kunne tilby nye tjenester og løsninger som gir merverdi for kunden.

Proplan kan bistå regnskapsbyråer i denne prosessen, både i forhold til å velge de rette systemløsningene og som rådgiver i forhold til hvordan et moderne regnskapsbyrå skal jobbe og tjene penger. Proplan ønsker å styrke regnskapsbyråer som forretningspartnere. Vi ønsker å spille på lag med våre byråkunder, spesielt innenfor prosesser som byråene (tradisjonelt) ikke er sterke på. Det kan for eksempel dreie seg timeprosesser, logistikkprosesser, CRM m.m. Sammen kan vi tilby deres kunder det de har behov for. 

Vi hjelper deg med spørsmål som:

  • Hvordan skal arbeidsfordelingen mellom regnskapsbyrået og kunden være?
  • Hvordan kan regnskapsbyrået tilby kundene nettbaserte tjenester som gjør at kundene får tilgang på tall og info når de trenger det?
  • Hva skal være regnskapsbyråets prisstrategi?
  • Hvordan kan regnskapsbyrået omstille seg til å bli en rådgiver og sparringspartner for kunden?
  • Hvordan kan regnskapsbyrået effektivisere egne prosesser gjennom automatisering av oppgaver?

Proplan har hjulpet mange kunder i byråbransjen og har god forretningsforståelse og systemkunnskap. Les gjerne guiden «Tre tiltak for en mer lønnsom forretningsdrift» under, eller ta kontakt for en uformell prat om hvilke muligheter ditt regnskapsbyrå bør se nærmere på.

Vil du vite mer om systemene vi kan tilby ditt byrå? Ta en titt på Vismas bransjeløsning: Visma Business Regnskapsbyrå.