Fem lønnsomme grunner til å komme i gang med skybasert regnskap  

By 02/05/2019 mai 21st, 2019 Blogg
2 minutter
5 tips til å komme i gang med skybasert regnskap

Tilgjengelig

Et skybasert regnskap betyr rent teknisk at regnskapet ditt blir tilgjengelig via en nettleser (les internett). Det betyr i praksis at du kan få tilgang på regnskapet hvor enn du har internett, og tallene er like tilgjengelig på mobil som på desktop. Visste du at nordmenn i gjennomsnitt sjekker mobilen 150 ganger i døgnet? En skyløsning gir deg økt fleksibilitet og frihet, og du kan gjør små (eller større) oppgaver i farten.

Alle kan få det til

Selv personer med begrenset erfaring og økonomiforståelse kan føre regnskap i skyen. Det er primært to grunner til dette. Systemet oppdateres løpende via internett og har lav nedetid. Dette øker innovasjonstakten, og en kortere vei mellom systemutvikler og sluttbruker gir brukervennlige systemer. Skybaserte løsninger kommer med en trygg hånd å holde i, og supportavtale er som regel en del av løsningen. Mange har også tatt i bruk chat-funksjoner med support, noe som muliggjør raske tilbakemeldinger når en har kjørt seg fast.

Spar tid

Systemet løser tidskrevende (og kjedelige) manuelle oppgaver, helt automatisk. Dette gir deg mer tid til overs som du kan bruke på mer lønnsomme prosesser. Dette er kjernen av maskinlæring og automatiserte prosesser.

Ta bedre beslutninger

Med enkel tilgang på oppdaterte tall kan du fortløpende ta raskere og bedre kvalifiserte beslutninger, uten å måtte vente til slutten av måneden på rapporter.

Spar penger

Skybaserte regnskapssystemer har generelt lavere kostnader da det er mer «plug and play» enn tradisjonelle systemer. Det at oppgraderinger og vedlikehold skjer automatisk er også besparende, og det krever mindre bistand fra konsulenter. Det er enkelt å skreddersy en pakke som passer bedriftens behov, og en betaler dermed kun for det en faktisk bruker.

 

Tenker du at skybasert regnskap kan være noe for din bedrift? Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvordan vi kan gjøre din hverdag enklere og mer lønnsom.