Tyrihans valgte Visma net ERP av 4 grunner

Tyrihans er en tekstilgrossist med fokus på bunadstilbehør. De distribuerer sine produkter gjennom et stort forhandlernettverk, i tillegg til egen nettbutikk. For å kunne ta i bruk effektiviserende løsninger som e-faktura, samt integrere systemene for økonomi, nettbutikk, lager og fraktetiketter, besluttet de å ta i bruk Visma net ERP.

ERP
Bilde av fargerikt stoff som brukes i bunader
Heidi Christine Huth, økonomiansvarlig i Tyrihans, forteller at de så på flere løsninger da de skulle bytte ERP-system. Det gamle systemet fungerte greit, men manglet funksjoner som e-faktura og bedre lagerfunksjon med strekkoder. Fra tidligere hadde Tyrihans en del spesialtilpasninger, og de vurderte det som enklere å begynne forfra med nytt system.

Gode integrasjonsmuligheter var viktig

Da Tyrihans er en nettbutikk, var integrasjonsmulighetene med Gurusoft (Nordens ledende leverandører av netthandelsløsninger) en viktig faktor for valget. Automatiseringsmulighetene med Visma net Financials og Logistics var også vesentlige.

Tyrihans AS

Tyrihans AS ble stiftet i 1987 og har 7 ansatte. De selger egen norskdesignet kleskolleksjon og produksjon av tilbehør og sko til bunader. De har over 75 forhandlere over hele Norge i tillegg til nettsalg.

Bilde av gammelt norrønt mønster og tyrihans skrevet med bokstaver som ligner runer

Her var faktisk ikke skyen i seg den viktigste pådriveren. Det er selvfølgelig mange fordeler med skyløsning, men for oss i Tyrihans var det viktigere at systemene kunne snakke sammen og forenkle hverdagen.

Bilde av fargerikt stoff som brukes i bunader
Heidi Christine Huth
Økonomiansvarlig Tyrihans

Skyen var (faktisk) ikke målet

Det er selvfølgelig mange fordeler med skyløsning, men for Tyrihans var det viktigere at systemene kunne snakke sammen og forenkle hverdagen. Verdiskapingen lå i gode integrasjoner mellom Visma.net for økonomi og lager, nettbutikken (Gurusoft) og fraktsystemet Consignor. Dette resulterte i slutten på mye dobbeltarbeid, og var begynnelsen på en mer effektiv hverdag!

AutoInvoice eliminerer tidstyver

Tyrihans har optimalisert faktureringsarbeidet betraktelig ved hjelp av e-faktura med Visma.net AutoInvoice. Dette gjør arbeidsprosessen mer effektiv, og de får raskere innbetalinger. Heidi forteller at de har gjort seg opp flere gode erfaringer etter de gikk i gang med systemet 1. mai 2018. De ser også frem til å kunne høste enda flere gevinster når alle rutinene er skikkelig innarbeidet i bedriften.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post

📸: Tyrihans