O. Hansen & Sønner AS bruker Proplan HRM til å effektivisere HR-arbeidet sitt. Elisabeth Mortensen i HR-avdelingen sier det er viktig for dem å følge med i den digitale utviklingen.

Før de tok i bruk Proplan HRM, brukte O. Hansen & Sønner mye tid på fysiske møter for å signere avtaler. En viktig fordel med Proplan HRM er at de enkelt kan signere kontrakter digitalt siden Posten signering er en integrert del av systemet.

Elisabeth innrømmer at det var en viss bekymring for å miste personlig kontakt med de ansatte før de gikk over til digitale signaturer, men det viste seg raskt at denne frykten var ubegrunnet. De fikk istedenfor mer ledig tid til å prioritere ansattrelasjoner.

En løsning som effektiviserer

Elisabeth forteller at det var enkelt å komme i gang, da all nødvendig informasjon allerede lå i systemene fra Proplan. Det viktigste for dem var å ha et program som kunne ta vare på ansatte, som sørget for at alt var oppdatert, og sikret at de holdt tritt med den digitale utviklingen.

Selv om hun var skeptisk i starten, forteller hun at Proplan HRM gjør det enklere for dem å håndtere ansettelsesavtaler, registrere kontaktinformasjon og signere arbeidsavtaler når alt foregår digitalt. Skepsisen ble raskt feid til side, og hun opplever spesielt signeringstjenesten som både enkel og intuitiv.

Ledelsen har også tilgang, og nå som viktig informasjon er lettere tilgjengelig for dem, har de blitt flittige brukere av løsningen.

O. HANSEN & SØNNER AS logo

O.Hansen & Sønner AS ble et AS i 1988, med Olav Hansen, Kjell Ove Hansen og Lars Birger Hansen i ledelsen. I dag er det andre og tredje generasjon som driver familiebedriften.

Bedriften leverer transport- og entreprenørtjenester og de ansatte i O. Hansen & Sønner AS har både utdannelse og erfaring innen faget, og flere har fagbrev som anleggsmaskinfører, fagbrev som mekaniker på tunge kjøretøy, fagbrev som yrkessjåfør, samt anleggsførerutdannelse.

Produkter fra Proplan: Proplan HRM


www.o-hansen.no

Enklere, raskere og mer oversiktlig

O. Hansen og Sønner lastebil og gravemaskin

O. Hansen & Sønner AS er en trygg og seriøs aktør som leverer transport- og entreprenørtjenester på Karmøy og omegn.

Elisabeth er klar i sin anbefaling av Proplan HRM og Posten signering til andre bedrifter. Hun fremhever hvor enkelt og sømløst det er å sette opp ansvarsrekkefølger, hente inn riktig informasjon om de ansatte og signere viktige dokumenter. Brukeropplevelsen er rett og slett veldig god.

Videre nevner hun at løsningen gjør det enkelt å sende kopier på e-post, og at all nødvendig informasjon er tilgjengelig for de ansatte. At det også er enkelt å videresende dokumenter til Digipost, er en bonus, avslutter hun.

Kunne du tenkt deg å signere digitalt som Elisabeth og co?

Se for deg en verden der manuelle oppgaver er kraftig redusert, ansatte finner info i systemet og oppdaterer personalkortet sitt selv og signeringen skjer digitalt.

Gjør dere som O. Hansen og Sønner, vil dere spare betraktelig med tid. Som dere heller kan bruke på de ansatte.

Gleder oss til å høre fra deg!

 

 

Denne artikkelen er skrevet av Daniel Molvær Vazquez i Posten Norge AS.