– Jeg har fått et ERP-system der jeg kan designe egne vindu og automatisere løsninger – ut ifra mitt behov. Det er tidsbesparende i en hektisk hverdag. Jeg er kjempefornøyd!

– Monika Amdal Rosenberg

 

Monika i Proplan Regnskap har nemlig tatt turen opp i skyene. Og der fant hun Visma Business NXT, Vismas nyeste skybaserte ERP system.

– Jeg er utrolig fornøyd med at Visma Business NXT er så lett å tilpasse til mitt behov. I tillegg har systemet veldig gode muligheter til å jobbe både automatisert og manuelt, samt det er tilpasset til det norske markedet når det kommer til blant annet lover, moms og EHF. Med Visma Business NXT har jeg et komplett ERP-system med den tilpasningsmuligheten, sikkerheten og effektiviteten jeg trenger, sier Monika.

….du må gå an sjøl, men me vil gå an med deg…

Proplan er opptatt av at barna ikke løper rundt uten sko. Du vet, skomakerens skoløse barn. Det var derfor ikke tvil om at vi selv skulle være tidlig ute til å ta i bruk denne nyeste skybaserte ERP-løsningen.

Og tidlig er det, for full lansering skjer først i mai 2023, mens her i huset var vi i gang allerede senhøsten 2022.

Hvorfor? Jo, for på den måten kan vi i Proplan opparbeide oss den kunnskapen vi trenger for å være din følgesvenn når det er din tur.

For da har vi gått veien før deg. Smart, ikke sant? Det er nemlig kompetansen her i Proplan som er vår fremste styrke.

Hvorfor valgte vi Visma Business NXT?

For oss er det viktig å ha de systemene vi trenger for å bruke tiden på det som er viktigst for oss. Nemlig kundene våre.

Og for at det i det hele tatt skal være aktuelt å se på en ny løsning, må den være bedre enn den vi har i dag.

Det at Visma Business NXT ligger i skyen gir ikke bare én, men 7 fordeler:

  • Økt sikkerhet – automatisk sikkerhetskopiering
  • Fortløpende oppgraderinger
  • Effektiv løsning som frigjør tid
  • Slipper kostnader knyttet til maskinvare, drift og IT- personell
  • Pålogging fra hvor-som-helst
  • Integrasjon med de andre programmene du bruker
  • Mulighet for tilpasninger i brukergrensesnittet

Nettopp denne muligheten til å gjøre tilpasninger til sitt behov, som Monika også er så glad i, er helt unikt for Visma Business. Som Visma selv sier det:

– Dette er det første skysystemet på markedet med mulighet for å designe et eget skjermbilde, hvor bedriften selv setter sammen de funksjonalitetene de bruker. Bedriftene har rett og slett muligheten til å skape sin helt egen plattform, hvor de enkelt syr løsningen sammen med sine egne integrasjoner, sa adm. direktør Øyvind Larsen i Visma Software til Kapital i november.

Nysgjerrig på hva det å flytte ERP-systemet ditt opp i skyen kan gjøre for deg?

Book en uforpliktende samtale i dag 👇

Visste du…Proplan ansatt Livar Byberg

…at når du og ditt system alltid er tilgjengelig i skyen er Livar Byberg og de andre Proplan-konsulentene også alltid tilgjengelige for deg? Uansett hvor vi er og uansett hvor du er.

Consulting made easy, som Livar sier.