Stor interesse for Bygg Reis Deg 2019

By 13/05/2019 november 8th, 2019 Blogg
2 minutter

Bygg Reis Deg overgår 2017 i størrelse, og det er solgt over 18 500 kvadratmeter med messeareal. Proplan er en av mange spennende aktører som tar turen til Lillestrøm 16. – 19. oktober.

 

En viktig møteplass

Byggenæringen er Norges største landbaserte næring, og Bygg Reis Deg skal fungere som hele næringens utstillingsvindu- og utviklingsarena. Derfor er det svært gledelig at interessen for å bruke denne arenaen er så stor. Administrerende direktør for Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø forteller at deres visjon om å bygge næringens viktigste møteplass står klokkeklart på himmelen foran dem.

Visste du at 71% av norske bedrifter fører timer i et elektronisk timesystem?

Digital Index, Visma

Skikkelig, smart og modig

Bygg Reis Deg sine verdier oppsummerer messen på en god måte; skikkelig, smart og modig. De ønsker å bidra til utvikling av verdens mest bærekraftige byggeindustri. Bygg Reis Deg skal være utstillingsvinduet for norsk kvalitet og skikkelighet. Bygge- og eiendomsnæringen har et betydelig potensial og påvirkningskraft i det grønne skiftet. Bygg Reis Deg skal bidra til at våre besøkende ligger et «hestehode» foran i denne utviklingen.

Effektiviser hverdagen din

Proplan effektivisere virksomheter ved hjelp av gode løsninger innen timeregistrering og kvalitetssystemer. Vi har også utviklet en egen bransjeløsning for bygg og anlegg som vi gjerne vil forteller deg mer om! 16 – 19 oktober stiller vi mannsterke på messen, og gleder oss til hjelpe deg inn i en mer effektiv hverdag. Du finner oss i hall D, på plass nr. 8 / 9.

Sikre deg din gratis billett!

Benytt kode D08-09

Gratis billett