Lesetid: 3 minutter

Proplan fortsetter sin storsatsing på Visma.net. Her får du hilse på én av våre tre nye trainees.

God dag til alle dere kunnskapssøkende mennesker som tar dere tid til å lese denne bloggen!

Mitt navn er Eirik Morken, 25 år og nyutdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og jeg skal være en av de tre guidene i denne omvisningen om livet som Visma.net konsulent-trainee hos Proplan.

Etter en uke i jobben er kunnskapen min om temaet fremdeles ganske begrenset, men jeg skal gjøre mitt beste for å oppdatere dere om situasjonen nå og vi vil også inkludere dere i reisen i videre bloggposter.

Takk til mentor «Linni»!

Jeg er opprinnelig fra Vennesla, men etter 5 år i Bergen på NHH, 1 år i militæret som gardist og 3 år på internatskole i Grimstad er dialekten min blitt ganske ødelagt. På jobbmarkedet endte jeg opp i Proplan sin avdeling i Stavanger, hvor jeg de neste halvåret er med i trainee-programmet og skal få opplæring i Visma.net og i konsulentlivet som helhet.

Jobben fikk jeg på en torsdag med oppstart påfølgende tirsdag, så det ble en effektiv affære med ny jobb på torsdag, flytte til Nord-Jæren fredag og kjøpe bil på lørdag. Brått ble jeg den nyeste og mest uerfarne på et nytt kontor med nye mennesker. Da er jeg veldig heldig som får lov til å ha Linn Beate Alfheim som min mentor. Som Stavangerkontorets store konsulentstjerne er Linn Beate (eller Linni blant venner og fiender) en fantastisk hjelp når hun svarer på alle mine dumme spørsmål med stor tålmodighet. Kontoret lyser alltid opp når hun kommer inn (lyssensoren er på hennes side), noe som gjør at jeg føler meg ekstra godt tatt imot. Jeg ser frem til den dagen hvor jeg kan bidra med egen innsikt og kompetanse.

Spennende oppstart

Dette blir en spennende periode fremover hvor jeg skal få lov til å sette meg inn i programmene til blant annet Visma og Proplan og mulighetene de gir.

Opplegget skulle egentlig ha hatt flere samlinger med Visma i Oslo, men på grunn av situasjonen med stor K så de seg nødt til å gjøre samlingene digitale. Derfor skal heller vi traineer samles på de ulike kontorene på Vestlandet for å bli bedre kjent.

Jeg håper du vil følge med på denne reisen sammen med meg og mine to med-trainees, og få høre mer om alle eventyrene vi opplever og få en del av all den kunnskap og visdom vi oppdager.

Da sees vi snart igjen!

Artikkelforfatteren

Eirik Morken

Visma.net-trainee og nyutdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Eirik er et ungt supertalent med god humor og enda bedre penn.