Lesetid: 2 minutter

Proplan fortsetter sin storsatsing på Visma.net. Her får du hilse på én av våre tre nye trainees.

Jeg heter Mari Kjellesvik, er 25 år og kommer i fra verdens navle Etne. I sommer ble jeg ferdig med mastergraden min i logistikk og supply chain management ved Århus Universitet. Før det bodde jeg i Bergen hvor jeg tok bachelor i økonomi og administrasjon med fordyping i logistikk.

Lidenskap for logistikk

Min lidenskap har dermed utviklet seg til å bli logistikk, effektivisering og hvordan man kan øke bedriftens lønnsomhet mest mulig, uten at det går på bekostning av kundene og kundeverdien. Ja til effektivisering, nei til forringelse av produktverdi!

Som nyutdannet er det en fantastisk mulighet å få delta i et traineeprogram som det Proplan og Visma tilbyr. Man får en grundig gjennomgang av Visma.net og uvurderlig kunnskap innenfor feltet, samtidig som at man føler at arbeidsgiver satser på deg.

Mine forventninger er at vi møter et solid og strukturert opplegg, som gjør det mulig for meg å gjøre en best mulig jobb som konsulent hos Proplan.

God start på arbeidslivet

Som nyutdannet kan det være litt skummelt og overveldende å starte på arbeidslivet, men traineeprogrammet kan gjøre at overgangen blir litt enklere og at man føler man får de riktige verktøyene til å mestre utfordringene som kommer.

I tillegg til dette håper jeg det kan gi meg gode kontakter og relasjoner til andre som arbeider innenfor samme felt. Programmet fokuserer mye på gruppearbeid og interaksjon med andre deltakere, noe jeg verdsetter høyt.

Vi skal gjennom mange ulike moduler denne høsten, og vi skal videreføre det vi lærer ved å skrive blogginnlegg hos Proplan, noe som er veldig gøy. Dette gir oss en god mulighet til å reflektere over det vi har lært, samtidig som at andre kan få nytte av det. Jeg ser frem til høsten og til å dele mine erfaringer med dere!

Artikkelforfatteren

Mari Kjellesvik

Visma.net-trainee fra verdens navle, Etne, med master i logistikk og supply chain management. Brenner for logistikk og effektivisering!