Versjonsbrev 17.03.2020

By 17/03/2020 mars 20th, 2020 Versjonsbrev
2 minutter

Virtualisering av Proplan Time

Vanligvis blir Proplan Time oppdatert med en ny versjon annenhver uke. Det er nå en stund siden sist vi ga ut en ny versjon. Det er fordi vi den siste tiden har jobbet med å få på plass et stabilt og nytt servermiljø. Dette har vi gjort for å gjøre oss mindre sårbare for driftsproblemer. De ny serverene er virtuelle, noe som betyr at det ikke er en fysisk boks lengre. Styrken ved å bruke virtuelle servere er at det er enklere å legge til for eksempel minne, eller om vi har problemer med en virtuell server så kan vi sette opp en ny mye raskere. Alle Proplan Time sider er nå flyttet til de nye virtuelle serverene.

Endret feilmelding ved for mange feilet passordforsøk

Dersom man taster feil passord for mange ganger, man vil nå få følgende melding: «Kontoen din er låst. Vennligst ta kontakt med din interne administrator i bedriften. Dette er som regel noen i HR/Lønn/Administrasjon».

(For å åpne en konto som har blitt sperret man ha tilgang til grunndata, velg side system og fanen brukere. Fjern krysset under sperret på brukeren. Enkelte kunder med integrasjoner mot dette feltet kan oppleve at bruker står som åpen i grunndata. I disse tilfellene må man sperre og åpne brukeren igjen).

Høyerestilt nedtrekks-menyer

Vi har endret flere av nedtrekks-menyer i løsningen fra å være venstrestilt til å være høyerestilt. Dette for å få en ryddigere oversikt i løsningen.

Maksimum og minimumsverdier på timeføringer. (Time)

Dersom det er satt en maksimum og/eller en minimumsverdi på en timeart, vil denne regelen bli tatt hensyn til selv om timene blir registret på mobil.

 

Klokkeslett ved timeregistrering på mobil (Time)

Ved timeregistrering på mobil, kan man legge inn et klokkeslett, for noen er dette kanskje et krav. Vi har endret at nedtrekks menyen på klokkeslett for timer skal starte på 06.

 

Sette «gyldig til» dato på dokument. (Personal og Kvalitet)

Alle dokumenter som lagres i personal eller kvalitet kan man sette en «gyldig til» dato på.  Pop-up kalenderen er nå tilgjengelig igjen.

 

Opplastning av dokumenter (Personal og Kvalitet)

Enkelte av våre kunder har opplevd å få feilmelding ved opplastning av dokument. Denne feilen er rettet opp i.

 

Nye ikoner for filer og dokumenter (Personal og Kvalitet)

Det er kommet nye ikoner løsningen som representerer de ulike filtypene.

 

Gjøre endringer på dokument. (Personal og Kvalitet)

Enkelte har hatt utfordringer med å gjøre ulike endringer på dokument. Spesielt å endre status på noen dokumenter. Disse problemene er nå løst.