Lesetid: 2 minutter

Visma All Stars Årets Partner Visma Payroll 2023Proplan Årets Visma partner Payroll 2022

Vi i Proplan er stolt Visma-partner, noe vi har vært i over 30 år. Og det har vært en utrolig spennende reise. Da er det ekstra stas at vi for vår innsats i 2023, under prisutdelingen 8. februar 2024, ble belønnet med en gjev pris: 🥇 Årets Payroll-partner 2023.

Prisen ble delt ut av Managing Director i Visma Software, Øyvind Larsen, og Director of Customer Success, Julie Grønlund, som presenterte Proplan som et dyktig team med dedikerte og faglig sterke ansatte. Vi er flinke til å styre forventning tidlig og har dermed fått på plass veldig gode leveranser og kundeopplevelser. Vi har hjulpet flere komplekse kunder opp i skyen, med kundene i fokus.

Gründer og daglig leder, Odd Ingve Garpestad, var tydelig stolt, da han tok imot prisen sammen med selger ved Proplans Stavanger-kontor, Kristine Maudal:

– Vi er veldig stolte over denne prisen. Vi var stolte da vi fikk den i fjor, men det er enda mer stas å følge opp med å få den i år også.

Jeg er veldig takknemlig for laget vi har bygget opp og vil gratulere alle ansatte med denne prisen. Spesielt Payroll-teamet som har jobbet metodisk og bygget en sterk kompetanse som kommer våre kunder til gode. Vi gleder oss til å følge resten av Visma Lønn-kundene opp i skyen, til fremtiden i tiden som kommer.

Og som Kristine så fint skjøt inn:

– Det er ikke lett å trekke ut én ting vi har gjort bra. Det er totalen av alt.

Våre konsulenter er superdyktige på lønn og Payroll

I begynnelsen på 2023 annonserte Visma end-of-life på lønnssystemet Visma Lønn 31.12.2024.

Og etter å ha fulgt flere hundre Huldt & Lillevik brukere opp i skyen til Payroll, hadde vi god erfaring og tyngde til å ta samme turen med Visma Lønn brukere. Og det er dette arbeidet vi nå har blitt belønnet for.

Ingen andre av Vismas partnere har nemlig fulgt like mange lønnskunder opp i skyen som oss.

Vi ønsker å takke alle våre konsulenter som står på hver dag for at våre kunder ikke bare skal få de beste løsningene, men også den smidigste overgangen til skyen.

Det er menneskene som utgjør Proplan.