Visma Summit 2019

By 11/02/2019 juni 28th, 2019 Blogg
2 minutter

Visma Summit 2019 gikk av stabelen på Latter i Oslo torsdag 7. februar. Proplan stilte mannsterke for en dag full av faglig påfyll, motivasjon og inspirasjon for salgsåret 2019. Visma holdt mange spennende foredrag om egne produkter, oppsummering av 2018 og veien videre i 2019. I tillegg ble vi inspirert til fingerspissene av de eksterne foredragsholderene Pellegrino Riccardi, som snakket om hvordan man kan samhandle bedre på arbeidsplassen, og Silvija Seres som snakket om ledelse i digitaliseringens tid.

I Visma Partner Awards stakk Proplan av med hele 6 priser i kategoriene «Most Valuable Player», «Årets MVP Visma Community» og «Årets Partner Visma.net». Sistnevnte er vi ekstra stolte av og det viser at Proplan leverer Visma.net med kvalitet i alle ledd. Juryens begrunnelse for å velge Proplan som årets partner var:

«Årets Visma.net partner har vært særdeles god på alle områder i 2018. De er helt i toppen med salget på både ERP og HRM, men de har også utmerket seg sterkt innenfor markedsføring, leveranse og engasjement på alle Visma.net arenaer, som kompetansesesjoner og kundeseminarer. Årets vinner viser en Visma.net «drive» og forankring helt fra ledelsen og til hver enkelt ansatt, som er avgjørende for en partners suksess. Summen av sterke prestasjoner på alle områder gjør at Proplan går av med en suveren seier.»

Årets Partner Visma.net

Vi i Proplan ser frem til et nytt år med solide leveranser og vil takke alle nye og gamle kunder som har latt oss jobbe målrettet med Visma.net i 2018. Vi jobber med spennende prosjekter og integrasjoner mellom Visma.net og våre egenutviklede systemer. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere vil vite mer om hva Proplan kan tilby din bedrift.

Årets_partner_2018