ERP

Overvåking av integrasjoner

Det er viktig å sette opp gode integrasjoner. Men vi må ikke glemme å overvåke dem for å sikre at de funker og er stabile.

Av
Turid T Veire
Sist endret
03. juni 2024
En mann i skjorte sitter ved et møtebord med ryggen til kamera og kikker på en stor skjerm med masse data
Syns du overvåking av integrasjoner høres litt sånn zzzzznork ut? Vårt forslag er å la oss ta oss av det, så kan du heller bruke tiden på ting du syns er gøy. Vi kan nemlig overvåke integrasjonene dine for deg!

En av de viktigste fordelene med å flytte systemene dine opp til skyen er å redusere teknisk gjeld og modernisere din teknologiske infrastruktur. Inkludert fjerning av gamle løsninger som ingen lenger kjenner til, eller tørr å røre.

Våre integrasjonsløsninger er driftet i vår Azure (sky) og gir deg:

Moderne og pålitelige integrasjoner

Vår kompetanse og erfaring sikrer at du får løsninger som passer dine behov, samtidig som de er robuste og pålitelige.

Avansert overvåking

Vi holder et våkent øye med dine integrasjoner for å sikre maksimal ytelse og tilgjengelighet. Med vår overvåking tar vi hånd om eventuelle problemer før de påvirker deg eller dine kunder.

Redusert teknisk gjeld*

Ved å ta systemene dine opp i skyen med Proplan som din partner for integrasjon på laget, kan du redusere teknisk gjeld og sikre en stabil infrastruktur.

*Teknisk gjeld er fremtidige ekstrakostnader forårsaket av gapet mellom dagens kortsiktige, lettvinte og gjerne gamle løsninger, og effektive, langsiktige og optimale systemløsninger. Teknisk gjeld har en tendens til å forrente seg og slike løsninger blir derfor kostbare og krevende å holde i gang.

Hos oss får du integrasjoner som gir deg den funksjonaliteten du trenger, samtidig som vi legger på avansert overvåking for å sikre kontinuerlig ytelse og stabilitet. Slik at vi kan identifisere og rette feil før de blir et problem for deg.

En viktig grunn til å ta turen opp i skyen er å redusere såkalt teknisk gjeld, det vil si å fjerne løsninger som ble laget for lenge siden, men ingen kjenner til lenger. Vi i Proplan leverer både integrasjoner og overvåkning slik at vi kan rette feil før kunden selv oppdager det.

Ørjan Myhr, en smilende mann med blå skjorte som jobber i Proplan
Ørjan Myhr
Prosjektutvikler i Proplan AS

Les også: Gode integrasjoner er som magi – derfor må din bedrift ha det.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post