Har digitaliseringstoget gått fra deg?

By 15/05/2019 november 8th, 2019 Blogg
3 minutter
Digitaliseringstoget

Føler du at digitaliseringstoget har gått fra deg? Sitter du igjen på perrongen og skulle ønske at ting var litt annerledes? Slapp helt av, det går alltid et tog.

Mange muligheter

I 2019 finnes det en jungel av programvare der ute som lover å effektivisere måten vi jobber på. Hva er rett programvare for deg, når er rett tid å implementere den, og hvordan vil hverdagen deres se ut når dere har kommet i gang?

Dette er spørsmål som det er veldig vanskelig å svare på alene. Det er nesten umulig å ha oversikt over alle mulighetene som finnes, og hvilke av disse som vil passe best for akkurat din bedrifts spesifikke behov. I en digitaliseringsprosess er det viktig å forstå at det ikke er teknologien som er målet i seg selv, men heller skinnene som leder bedriften mot målet; en mer effektiv hverdag.

Tre spørsmål for å starte kartleggingsprosessen

Er du på en digitaliseringsreise, eller har du tenkt å begi deg ut på en i nær fremtid? Stille deg selv tre spørsmål, og begynn tankeprosessen allerede i dag:

Gjennomsnittlig digitaliseringsgrad ligger på 47% i Norge ifølge Visma Digital Index. Ligger dere over eller under gjennomsnittet?

Har din bedrift en fremtidig plan for å endre sin digitale strategi? Hvis ja, har dere konkretisert denne planen og lagt opp et løp for gjennomføring?

Har din bedrift en intern ansvarlig for selskapets digitale strategi?

Velg riktig vei

Alle bedrifter har ulik arbeidsmetodikk, forskjellige rutiner, og derfor ulike behov. Behov er også noe som stadig endrer seg og det er ikke alltid like enkelt å stake ut en ny kurs. Det er mye lettere å gå på den samme veien man alltid har gått på, men i vårt digitale samfunn hvor ting tilsynelatende beveger seg med lysets hastighet, må man være endringsvillig for å overleve.

Hvordan finner man så ut hvor man er i dag, og hvor man kanskje burde vært? Og hvordan finner man hva som er den beste måten å komme seg dit? Her kan Proplan hjelpe. Vi har spesialister som har satt seg inn i mulighetene for deg og som kan kartlegge og planlegge din neste reise sammen med deg.

Kontakt oss i dag for en gratis analyse som du kan bruke videre på din vei, enten det er alene eller sammen med oss.