BB Elektro er i gang med Contracting Works

BB Elektro er Proplans første kunde på den skybaserte løsningen Contracting Works.

ERP
Bilde av fire menn og en dame som står utenfor et bedriftsbygg og en rød elektrikerbil
I sommer har daglig leder Birger Bø i BB Elektro AS sittet i båten sin midtfjords og fakturert og ferdigstilt arbeidsoppgaver, akkompagnert av bølgeskvulp og måkeskrik. Dette er nemlig muliggjort etter at den Finnøy-baserte elektrikeren konverterte alle sine gamle data fra Visma Contracting til Contracting Works. Og i denne prosessen fikk de bistand fra Proplan.

BB Elektro

BB Elektro AS er en autorisert elektrovirksomhet som holder til på Finnøy. De tilbyr totalløsninger på alt elektroarbeid innen bolig, hytte, næring, landbruk og havbruk.

BB elektro sin logo med et lyn og firmanavnet skrevet med bokstaver

Proplan kjenner bransjen godt, og leverer god faglig og teknisk kompetanse, som er avgjørende for oss som kunde. Vi har tillit til at Contracting Works vil sikre god oppfølging av oss som kunde, samt kunne bidra med press for videreutvikling av løsningen.

Bilde av en voksen mann med grått hår og  sort t-skjorte
Birger Bø
Daglig leder i BB Elektro AS

Montørene i BB Elektro bruker Speedy Craft ute i felt for å registrere timer og materiell, samt ta bilder og fylle ut sjekklister. Dette synkroniseres med Contracting Works, hvor fakturaer legges klart og sendes ut via økonomisystemet Power Office Go.

Merker hvem som er riktig partner

Overganger fra én løsning til en annen er alltid utfordrende for en bedrift uansett størrelse.

Birger Bø i BB Elektro sier at overgangen fra Visma Contracting til Contracting Works stort sett har gått greit, men at den første måneden var utfordrende og fullt av mye frustrasjon. Grunnen var, blant annet, at sikring av filer, bilder, dokumenter og tilgang til historisk data ble litt glemt i overgangen.

– Nå har vi imidlertid bedre kontroll og oversikt enn tidligere. Vi kan utføre flere oppgave selv, og vi bruker dermed tjenester fra regnskapsfører i mindre grad, framholder han.

Hvorfor valgte du Contracting Works fra Proplan?

– Når vi har vært i «gamet» en stund, merker vi fort hvem som framstår som riktig partner. Det handler om å vite hva vi selger, er Bøs svar.

Avgjørende bransjekunnskap

BB Elektro har vært tydelige overfor øvrige bransjemedlemmer hva de har valgt. Alle i Rogaland kjenner til valget deres, ifølge dem selv.

– For oss var det vesentlig at Proplan hadde kjennskap til elektrobransjen, og for meg som ikke er «datafreak», var det viktig at andre kunne forstå systemet også, sier Bø.

Optimaliserer skyreisen til elektro- og VVS-bransjen

Med Contracting Works har det altså blitt vesentlig lettere for BB Elektro å ha totaloversikt over prosjektene sine, både når det gjelder økonomi og planlegging av ressurser. Systemet er nemlig skreddersydd for elektro- og VVS-bedrifter, utviklet for å være det optimale regnskap-, ordre- og prosjektstyringsverktøyet i skyen.

Samfunnet er avhengig av håndverkere. Contracting Works er således her for deg, enten du driver er håndverkerbedrift eller trenger tjenester fra slike fagfolk.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post

📸: BB Elektro