Proplan Regnskap

Fremtidsrettet regnskapsbyrå som fokuserer på automatisering slik at du kan gjøre det du er best til!

Proplan Regnskap AS er et fremtidsrettet regnskapsbyrå som fokuserer på automatisering av økonomitjenestene slik at du som kunde kan fokusere på kjernevirksomheten din. Du velger selv om du skal outsource hele jobben til oss, eller om du selv ønsker å utføre deler av arbeidet selv. Sammen finner vi den optimale arbeidsfordelingen som kan bidrar til å gjøre din bedrift mere lønnsom.

I Proplan Regnskap er vi opptatt av å levere:

  • Økonomiske tjenester av høy kvalitet til en fordelaktig pris – enten det dreier seg om regnskap ditt, lønnskjøringen eller årsoppgjøret.
  • Optimal arbeidsfordeling mellom kunde og regnskapsfører – Enten det dreier seg om at du vil gjøre en del av jobben selv (f.eks: fakturering og attestering) eller at du kun vil ha tilgang til rapporter og tall når du trenger det.
  • Rådgivning som gir kunden økt lønnsomhet – Som regnskapsfører kjenner vi bedriften din godt og kan gi deg innsikt og råd om hvordan du kan bedre lønnsomheten. Enten det gjelder forretningsprosesser eller mer konkret rådgivning om f.eks likviditet, budsjettering, refinanisering osv.

For å innfri disse forventningene har vi:

  • Kompetente og effektive regnskapsførere, som utfører jobben raskt og korrekt og tar i bruk de automatiseringsmulighetene som er tilgjengelige.
  • Skybaserte regnskapssystemer som legger til rette for enkel tilgjengelighet, selvbetjening og automatisering.
  • Erfarne rådgivere som kjenner deg og bedriften din personlig. Gjennom et tett samarbeid med fast kontaktperson kan vi spille på lag for at din bedrift skal gjøre det enda bedre.

Med 27 topp-motiverte regnskapsførere og regnskapsmedarbeidere, dyp systeminnsikt og bistand fra IT-eksperter i søsterselskapet, samt lang erfaring fra en rekke ulike selskaper og bransjer står vi klare til å løse ditt oppdrag. Les gjerne mer om Proplan Regnskap her.

Ta kontakt med oss i dag for en uformell prat om mulighetene!

Ta kontakt

Proplan Regnskap AS er stolt medlem av Regnskap Norge