Skybasert lønnssystem: Fem funksjoner du som godkjenner og lønnsansvarlig vil elske

By 01/06/2020 juni 17th, 2020 Blogg, Visma.net
2 minutter

Få tilgang overalt  

Året 2020 har virkelig vist oss verdien av skyløsning, og tilgangsstyring fra hjemmekontoret. For de alle flest av oss har det vært kritisk å få tilgang til systemer, overalt. Det å flytte lønnssystemet opp i skyen sikrer nettopp dette. 

Automatisk lønnsjustering

Lønnsjustering forekommer én gang i året, og for de fleste skjer det ofte på vår – og sommer halvåret. De de ansatte tar som en selvfølge, kan for lønnsansvarlige være et mareritt når disse endringene skal håndteres manuelt. Spesielt de som også må ta høyde for tilbakevirkende kraft. Virker det kjent? Visma.net Payroll sikrer automatisk håndtering av dette, og du er bare noen tastetrykk unna en lønnsjustering per ansatt. Automatikken sikrer at du unngår manuelle feil.  

Brukervennlig

Løsningen er bygget for brukervennlighet. I praksis betyr dette at grensesnittet skal være like intuitivt for Kari på 65, som Ola på 32. Visma er over gjennomsnittet opptatt av tilbakemeldinger, og optimaliserer jevnlig systemene sine basert på brukerundersøkelser og direkte tilbakemelding fra kunder. Det gir verdi i mange ledd. 

Godkjenning  

For ledere og mellomledere er det nå slutt på all manuell papirflytting og skjemavelde som er lokalt lagret på pcen. Kanskje også på en Citrix server, for å gjøre det ekstra tungvidt. Med Visma.net Payroll får du alt som skal godkjennes, lett tilgjengelig i løsning. Det er like enkelt å håndtere fra mobil som på pc.  

Alt går automatisk

Når lønnsprosessen er godkjent, sendes det automatisk melding til banken for utbetalt. Det samme gjelder A-melding. Den genereres automatisk, og forenkler rapporteringskravene til myndighetene. Èn mindre ting å tenke på  

Vil du lære mer om lønnskjøring i skyen? Delta på vårt gratis webinar 4. juni fra 09:00 – 11:00.

Påmelding