Skybasert lønnssystem: Fire funksjoner dine ansatte vil elske

By 01/06/2020 juni 17th, 2020 Blogg, Visma.net
2 minutter

Få lønnsslippen på mobil

Hvor er lønnsslippen nå du faktisk trenger den? Mange kan nok relaterte til dette, spesielt de med fulle mailbokser. Det trenger du ikke lenger. Med Payroll fra Visma.net er det like enkelt å lokalisere lønnslippen som å finne kaffemaskinen på morgenkvisten. Løsningen ligger i en app, som du har på telefonen. 

Flytt kvitteringer opp i skyen

Med Visma.net Expense blir du kvitt kvitteringene som litt hoper seg opp lommeboken. De kan du enkelt digitalisere via en app (Attach) på mobilen. Dette er også AI (artificial intelligence) i sin enkleste form, hvor appen tolker utlegget ditt og legger automatisk inn beløp og ofte også kategori (taxi, tog, mat, o.l). Du som ansatt har full kontroll på alle utlegg som er levert, om de er godkjent, og hvorvidt pengene er utbetalt til konto eller ikke.

Visma.net Expense er noe av det Visma brukere er mest fornøyde med.

Kristine MaudalSalgssjef Stavanger

Brukervennlig

Løsningen er bygget for brukervennlighetI praksis betyr dette at grensesnittet skal være like intuitivt for Kari på 65, som for Ola på 32. Visma er over gjennomsnittet opptatt av tilbakemeldinger, og optimaliserer jevnlig systemene sine basert på brukerundersøkelser og direkte tilbakemelding fra kunder. Det gir verdi i mange ledd. 

Ferie og fravær

Meld inn ferie og fravær på farten, du gjør det like enkelt fra mobilen som på pc. De ansatte får enkelt oversikt sine fraværsdata, så her vil aldri en feriedag eller sykedag kommer på avveie.  

Vil du lære mer om lønnskjøring i skyen? Delta på vårt gratis webinar 4. juni fra 09:00 – 11:00.

Påmelding