Lesetid: 2 minutter

Proplan fortsetter sin storsatsing på Visma.net. Her får du hilse på én av våre tre nye trainees.

Mitt navn er Janette Hansen, og jeg er så heldig at jeg de neste fire månedene skal få følge trainee-løpet til Proplan.

Målet er å ende opp med å bli fagkonsulent innen ERP-produktet Visma.net.

Litt kort om hvem jeg er: Jeg er en 26 år gammel jente fra solfylte Bergen som ferdigstilte sin mastergrad i økonomi mai 2020. Jeg tok bacheloren min på Høgskolen på Vestlandet hvor jeg fordypet meg i samfunnsøkonomi.

Fascinert av mennesker

Etter dette flyttet jeg til Oslo hvor jeg tok en master med fordypning i finans, ved OsloMet. Dette trivdes jeg godt med.

Utenom jobb driver jeg i hovedsak med karate, men er ikke fremmed for andre aktiviteter som fjellturer, styrketrening, strikking og litt sang (selv om sistnevnte mest er i dusjen 😊).

Det er imidlertid ikke bare tall og analyse som interesserer meg. I tillegg til mastergraden i økonomi studerte jeg fransk ved Universitetet i Bergen i to år. Jeg valgte å studere dette da jeg er fascinert av mennesker og ulike kulturer.

Dette er også en av hovedgrunnene til at jeg valgte å søke jobb som konsulent i Proplan – da det er en jobb hvor man kan kombinere både det analytiske og det medmenneskelige.

De neste månedene skal jeg gjennom et trainee-løp i Proplan, og jeg kommer til å dele noe av det jeg lærer og opplever her på bloggen. Det gleder jeg meg enormt til!

Artikkelforfatteren

Janette Hansen

Visma.net-trainee med mastergrad i økonomi. Hun er i tillegg over snittet god i karate og fransk. Snakk om multitalent!