ERP

Visma-kåring: Proplan er Årets Partner 2022!

Visste du at vi har vært Visma-partner i over 30 år? Det er så lenge siden av Visma ikke en gang het Visma enda.

Av
Turid T Veire
Sist endret
17. februar 2023
Bilde av fire mennesker som jubler i forbindelse med utdeling av en pris
For vår innsats i 2022 ble vi under prisutdelingen den 16. februar 2023 belønnet med ikke bare én, men hele to priser:
🥇 Årets Visma.net Payroll partner 2022
🥇 Årets Visma-partner 2022 – den gjeveste av alle priser!

Vi er utrolig stolte over disse utnevnelsene og spesielt stas var det for gründer og daglig leder, Odd Ingve Garpestad, som deltok på prisutdelingen hos Visma i Oslo sammen med selger ved Proplans regionskontor i Kristiansand, Hallvard Dale.

Prisene ble delt ut av Øyvind Larsen og Julie Grønlund som presenterte Proplan som en bedrift og salgsorganisasjon som jobber dedikert og målrettet, med vilje til å lykkes i bunn. Proplan har god ledelse og kompetanse i alle ledd, samt fokus på å fylle på med talenter hele veien. Og for å ikke glemme – kundene er veldig fornøyd!

– Jeg er stolt. Disse prisene henger høyt. Vi har et jevnt og godt arbeid med kundene over tid, som gir resultater. Og vi blir veldig stolte når vi premieres for å nå topper. I konkurranse med så mange andre dyktige i Visma-familien er det ekstra stas å vinne, sa Odd Ingve i sin takketale.

For det er menneskene som utgjør Proplan

Vi er ikke de eneste som leverer Vismas programvare. Men vi er, i all beskjedenhet, de eneste som har våre fantastiske ansatte.

Og som Odd Ingve så fint sa i sin takketale – det er de dyktige medarbeiderne i Proplan som gjør oss fortjent til disse prisene! Hallvard kunne skyte inn at det er de ansatte som er Proplan og det har skapt en vanvittig god kultur for å lykkes.

Proplan menneskene

Hva betyr det for deg som vår kunde?

Det er vi som mennesker som går inn i problemstillingene du som kunde har og finner de gode løsningene. Som bidrar til å du får forenklet forretningsdriften, digitalisert prosessene og dermed økt verdiene.

Vi gir deg som vår kunde verktøy som trygger din fremtidige konkurransekraft.

Fordi akkurat som systemene fra Visma, er våre ansatte nøye utvalgt. Utvalgt til å lede deg som vår kunde inn i fremtiden. Opp i skyen. Der løsningene gjør jobben for deg.

Slik at du kan gjøre som oss; konsentrere deg om det som er viktig for deg. Nemlig kundene dine.