Lesetid: 2 minutter
inoso og proplan regnskap

Da INOSA så seg rundt etter samarbeidspartner for håndtering av lønn- og regnskapsarbeid var det tre grunner til at de valgte Proplan Regnskap.

Sømløs overgang
Det var viktig at overgangen fra intern til ekstern håndtering gikk sømløst. INOSA har brukt Tripletex i flere år, og er svært fornøyde med systemet. Det er vesentlig at alt er nettbasert, da INOSA ønsker å være så digitale som mulig. Bente Baugstø (daglig leder i INOSA AS) forteller at det aldri var noen tvil om at systemet skulle være med videre, de måtte bare finne et byrå som kunne håndtere det.

Erfaring og kompetanse

Kristine Aske Kringeland (regnskapsfører hos Proplan Regnskap) har god erfaring med løsningen, og kunne enkelt ta over roret fra INOSA. Baugstø forteller at hun er veldig fornøyd med måten de samarbeider med Proplan Regnskap på. Oppstarten var smertefri og rutinene vi har i dag fungerer på en god måte. INOSA fører timer og fakturerer selv, så tar Kristine seg av resten. Det er effektivt og enkelt.


Effektivisering av hverdagen

NOSA sitter tett på Proplan Regnskap, men det har aldri vært nødvendig med mange møter og samtaler. Baugstø sier at det er positivt med lite dialog. Det betyr at ting går av seg selv. Det er ryddig og lite støy, og vi sparer absolutt penger på denne investeringen. Det var også hensikten.

«Vi er veldig fornøyde med Proplan Regnskap. Vi ønsket en samarbeidspartner som kunne håndtere lønn og regnskap effektivt, slik at vi ikke trengte å tenke noe mer på det, og det har vi fått».

Hvem er INOSA?
INOSA tilbyr programvare og tjenester til et bredt spekter av bedrifter for støtte til kontinuerlig forbedringsarbeid. Målet er å forenkle prosesser, standardisere oppgaver, involvere medarbeidere og skape en god og varig forbedringskultur. De er i dag 6 ansatte og har kontor i Haugesund og Kristiansund. INOSA har outsourcet lønn- og regnskapsarbeidet til Proplan Regnskap.