Lesetid: 3 minutter
daglig leder Lars Ropeid Selsås
boost.ai opplever en formidabel vekst og etterspørsel. Lars Ropeid Selsås er godt fornøyd med valget av Proplan AS som deres leverandør av ERP og timesystem.

STAVANGER: Proplan AS skal levere programvare som vil hjelpe boost.ai å effektivisere og digitalisere sine prosjekter. Dette for å sikre videre vekst. Løsningen heter Visma.net og er en ERP løsning, med integrert timeregistrering fra Proplan. At det er i skyen er for dem en selvfølge. 

Dette er ERP for Boost.ai

Visma.net er en såkalt ERP-programvare (Enteprise Resource Planning) som støtter opp om flere av en bedrifts virksomhetsområder. For boost.ai er dette primært salg, innkjøp og økonomi, for andre virksomheter kan det være andre funksjoner. Systemet tilpasser seg dine behov, det var viktig for boost.ai. (Klikk her for full oversikt over hvilke oppgaver Visma.net kan løse for din bedrift). Det var viktig for boost.ai at systemet var rigget for økonomisk vekst. Når ambisjonsnivået ligger på å bli Norges første enhjørning (verdsatt til over 1 mrd dollar), så er det kanskje naturlig at valget faller på et system som ønsker å være best for bedrifter med vekstambisjoner!

Det beste fra to verdener

boost.ai skal ta i bruk mange av de store fasettene i systemene, og helt fremme i skoa når det gjelder å se verdien av å digitalisere. Der hvor Visma.net ikke konkurerer best selv, finnes det gode integrasjoner mot andre systemer. Proplan Time er en av dem. Ved å samkjøre tall fra finans og innkjøp (Visma.net), opp mot timer mot prosjekt (Proplan Time) sikrer de full kontroll over kostnader og inntekter i prosjektene de er involverte i. Rent praktisk løses dette via en integrasjon, som Proplan selv har utviklet.

Det at en spennende bedrift som boost.ai velger oss som leverandør gir oss trygghet. Det viser at både Proplan og Visma følger kundenes behov. Vi ønsker å støtte opp om deres ambisjoner om bedre prosjektstyring og vekst.

Kristine MaudalSalgssjef i Proplan AS

Sterk konkurranse

Proplan AS og deres løsning basert på Visma.net og Proplan Time ble valgt i sterk konkurranse med andre løsninger på markedet. For boost.ai var det kritisk at systemet var sikkert, og at det enkelt kunne håndtere tilgangsstyring basert på rolle i selskapet. Tilgangstyring er en tilsynelatende enkel, men viktig funksjon som sikrer at at brukerne av systemet kun får innpass i det rollen krever. Eksempel: Per Prosjektleder har kun tilgang til prosjekt og produkt, og får ikke innsyn i lønn og regnskap. For Lise Lønnsmedarbeider er det motsatt.

– Tofaktor autentiseringer er nå standard i Proplan Time, og Visma.net. Dette kombinert med god tilgangstyring og robust sky basert infrastruktur gjør kundene mindre sårbare og reduserer risiko for data på avveie forteller daglig leder for Proplan Utvikling, Tor Ommund Ljosland.
Han kan også fortelle at selskapet stadig utvikler nye integrasjoner mot forskjellige ERP systemer og at Time løsningen aldri har hatt mer trafikk som går direkte fra brukere og automatisk inn i et prosjektregnskap. Det er en klar trend hvor prosessene i bedrifter blir mer automatisert, og at Proplan Time benyttes som et effektivt verktøy for å «fange timene» de ansatte produserer.

– Vi ser frem til et spennende samarbeid, hvor vi skal gjennomgå en digitalisering av våre prosjekter og bli enda mer rustet for å møte den store etterspørselen etter våre chatbot løsninger sier gründer og daglig leder Lars Ropeid Selsås.

Vil du vite mer om løsningen som boost.ai har valgt, og hvordan den kan tilpasses din bedrift?
Lær mer om hvordan du kan jobbe smartere med skybasert prosjekthåndtering.