Lesetid: 2 minutter

PSO AS er et Stavanger-basert selskap som leverer innovative produkter til kunder både offshore og onshore. Som stadig flere bedrifter som er i vekst og ønsker å være fremtidsrettede valgte de en skybasert ERP-løsning – Visma.net.

Daglig leder i PSO AS, Thomas Engen, forteller hvorfor de valgte en slik løsning:

Tilgjengelighet og effektivisering er to viktige stikkord for vårt valg av løsning. Vi er mye på reise og trengte et system hvor vi kun var avhengige av internett for å logge oss på og jobbe i systemet. Samtidig var vi opptatt av å redusere flest mulig av de manuelle rutinene og automatisere så mye som vi kunne. I tillegg ønsket vi å slippe håndtering av servere og vedlikehold.  

Vi gikk i dialog med vår regnskapsfører i Proplan Regnskap AS for å finne en bedre løsning som innebar færre manuelle transaksjoner både for oss og for henne. På den måten kunne vi også redusere de eksterne kostnadene knyttet til regnskapsføring. Siden Proplan kunne tilby Visma.net ble dette et ganske naturlig valg. Visma er jo en stor aktør og har vist at de vil satse på denne løsningen. Det var viktig for oss å velge en trygg og langsiktig leverandør.

Nå har vi arbeidet i løsningen i noen måneder og fått på plass nye og mer effektive rutiner. Vi har en god arbeidsfordeling mellom regnskapsfører i Proplan som tar seg av regnskapsføringen, og de ansatte hos oss som håndterer innkjøp, lager, ordre og fakturering. Samtidig er mange av prosessene automatisert, slik som f.eks fakturahåndteringen. Det gir vesentlige tidsbesparelser.

Jeg er trygg på at vi har gjort et godt valg – ikke bare for dagen i dag men også for 10 år frem i tid.


Om PSO AS

  • Stiftet i 2008
  • Lager og kontor på Forus i Rogaland.
  • Driver salg og utleie av en rekke høyteknologiske produkter til spesielt olje- og gassvirksomhet, entreprenører og offentlig sektor.
  • Tilbyr også konsulenttjenester knyttet til leveransene
  • Sterkt fokus på Kvalitet og HMS. (Flere ISO sertifiseringer)
  • Kundelisten omfatter blant annet Aibel, NOS, Statoil, Aker BP, Baker Hughes, Kongsberg Group, Maersk, IKM gruppen m.flere.

«Vår visjon er å være den ledende leverandøren av de produkter og tjenester vi tilbyr i det norske markedet.»

Les mer på: www.pso.no