Våre fornøyde kunder

Flere tusen nordmenn bruker våre skybaserte løsninger, daglig.

Her får du innsikt i hvilke løsninger noen av våre fornøyde kunder har og hvordan vi har bistått dem med å få dette på plass.

God lesning ☕

beauty treatment items

Beauty Import – gammeldags bedrift med nymoderne systemer

«Gjengen hos Beauty Import sparer mye tid med den nye løsningen. Bare på effektivisering av pakkseddelutskrift og tilhørende automatisk fakturering, er det snakk om ca. 10 minutter per ordre.»

Mennesker som hører på foredrag hos Lederne

Fagforeningen Lederne har tatt systemene fra jord til sky

«I tillegg til å slippe Citrix-oppkoblingen, er også sikkerheten i skyen noe vi setter pris på med de nye systemene. Alt i alt er vi veldig fornøyde med både systemene og oppfølgingen fra Proplan.»

O. HANSEN & SØNNER AS lastebil og gravemaskin

O. Hansen & Sønner AS har fått en enklere hverdag med Proplan HRM

«Proplan HRM gjør det enklere å håndtere ansettelsesavtaler, registrere kontaktinformasjon og signere arbeidsavtaler. Siden alt er digitalt.»

Dame jobber hos Gilje med logo på ryggen

Gilje Tre byttet ut safe og server med digital HR-løsning

«Vi anbefaler absolutt å få på plass Proplan HRM, for de som ikke har et system fra før. Det er utrolig greit å ha samme leverandør på HR og lønn, det var i hvert fall vi opptatt av. Samme sted å henvende seg om det skulle være noe.»

2 damer som jobber i Proplan viser på skjerm

En nødvendig overgang: Fra Huldt & Lillevik til Payroll

«Vi er glade for at vi valgte å bytte system i god tid før avviklingen av Huldt & Lillevik, og anbefaler andre regnskapsbyrå å komme i gang med overgangen – jo tidligere, desto bedre.»

Antonio Le, logistikkoperatør TECCON på truck

TECCON gikk fra penn og papir til digitalt og effektivt

«Løsningen vi har endt opp med er helt kanon. Vi er nok på en tidsbesparelse på 30 – 40%. Feilplukk er tilnærmet null. Vi er så fornøyde at vi har utvidet løsningen også til andre avdelinger».

Kanmer opp i skyen fra Visma Lønn til Payroll

Kanmer har byttet ut Visma Lønn med Payroll

«Payroll har et bra brukergrensesnitt, trinnvise guider som loser deg gjennom, og automatisering av prosesser vi tidligere utførte manuelt. Det sparer oss for mye tid.

SSO Stavanger Symfoniorkester spiller

SSO er superfornøyd med samarbeidet med Proplan Regnskap

«Det at regnskapsføreren sitter i et fagmiljø og alltid er oppdatert, er en kjempefordel. Jeg har ikke kapasitet til å sette meg inn i alle krav og endringer som skjer. Det har Birgitte i Proplan Regnskap.»

Kontorrama bruker lønnssystemet Payroll

«For min kunde Kontorrama, opplevde jeg at overgangen fra Huldt & Lillevik til Payroll gikk både raskt og greit. Mitt råd? Hopp i det! Uansett hvor skeptisk du er og hvor skummelt det virker, så går det som regel mye bedre enn du tror. Payroll er intuitivt og lett å…

Dame som lader elbil

Integrasjoner gir Easee fullt utbytte av ERP-systemet

«Systemene skal gjøre akkurat det de trenger for at vi skal gjøre det vi er best på. Og det skal være det beste systemet til å gjøre nettopp det. Med Visma.net ERP med sitt åpne API, har vi et system som integreres med våre andre løsninger. Og slik dekkes våre…

Proplan Regnskap var først ute med skybaserte Business NXT

«Jeg er utrolig fornøyd med at Business NXT er så lett å tilpasse til mitt behov. I tillegg har systemet veldig gode muligheter til å jobbe både automatisert og manuelt. Med Business NXT har jeg et komplett ERP-system med den tilpasningsmuligheten, sikkerheten og effektiviteten jeg trenger.»

Elektrikere foran bilene sine

BB Elektro er i gang med Contracting Works

«Med Contracting Works har det blitt vesentlig lettere å ha totaloversikt over prosjektene våre, både når det gjelder økonomi og planlegging av ressurser. Proplan kjenner bransjen godt, og leverer god faglig og teknisk kompetanse, som er avgjørende for oss som kunde.»

ERP-systemet sikrer effektiv og presis varehandel for Arctic Trucks

«Integrasjoner og skybaserte løsninger har vært helt avgjørende for oss. Alle systemene våre må snakke sammen sømløst og være oppdaterte til enhver tid, sier innkjøpssjef Ole Braathen i Arctic Trucks.» For å få alt dette til å flyte, har de valgt Visma.net ERP som kjernesystem i virksomheten sin.

Schjærven valgte superkomboen Payroll og Proplan HRM

«I prosessen med Proplan var vi bevisste på vårt ansvar som arbeidsgiver og at GDPR- rutiner bør ligge i bunn av et HR-system for at det skal virke optimalt. Med Proplan HRM får vi automatisert tilgangsstyring, sletterutiner og kan gi de ansatte tilgang til deres arbeidsavtale, medarbeidersamtale og annen personlig…

Blueday er klar til å vokse seg større med Proplan Time og Visma.net ERP

«Automatisering av manuelle, interne rutiner og effektiv bruk av moderne systemer sto veldig sentralt i strategien for den videre veksten til Blueday. Valget falt til slutt på Visma.net ERP kombinert med timeføringsverktøyet Proplan Time.«

I Bertelsen og Garpestad fører de ansatte timer i Proplan Time

«Det handler om å velge rett program for vårt behov. I tillegg er det viktig med god intern opplæring for å få alle med. I dag fører de ansatte timer i Proplan Time. Dette danner grunnlaget for både lønn og korrekt prosjektbelastning. Nylig har vi også tatt i bruk OneStop…

Visma.net ble redningen for Eurodiet

«Vi hang igjen i fortiden med utdatert programvare. Logistikk i skyen med Visma.net ble redningen. Det gjorde oss i stand til å gå fra manuelt arbeid til automasjon. Med nettbutikk som dekker store deler av Europa hadde vi behov for et system som ivaretok logistikk i større skala.»

Tyrihans valgte Visma.net av 4 grunner

«Vi så på flere løsninger da vi skulle bytte ERP-system. Det gamle systemet fungerte greit, men manglet funksjoner som e-faktura og bedre lagerfunksjon med strekkoder. For oss var det viktig at systemene kunne snakke sammen og forenkle hverdagen.» Fra tidligere hadde Tyrihans en del spesialtilpasninger, og de vurderte det som…