Lesetid: 2 minutter

Tidsbesparende og oversiktlig timeregistrering med effektive integrasjoner.

Sør Regnskap AS er regnskapsbyrå med fokus små og mellomstore bedrifter innenfor alle bransjer. Sør Regnskap har de siste årene brukt Proplan Time sammen med Visma Business Byrå og Visma Lønn og opplever å spare tid, jobbe mer effektivt og at kundene er fornøyde.

Sør-Regnskap AS er et regnskapsbyrå som holder til i Kristiansand. Selskapet ble etablert i 2010 og har i dag 9 ansatte. Kjernevirksomheten er å være regnskapsfører for små og mellomstore bedrifter innenfor alle bransjer. Sør Regnskap har de siste årene brukt Proplan Time sammen med Visma Business Byrå og Visma Lønn og opplever å spare tid, mer effektiv jobbing og fornøyde kunder.

Inger Elise Engelstad, regnskapsfører i Sør-Regnskap AS bruker Proplan Time daglig i sin arbeidshverdag. Hun beskriver hvordan hun opplever bruken av Proplan Time. «Proplan Time fungerer veldig bra, og det forenkler flere av våre arbeidsoppgaver. Som eksempel går arbeidet med timelister veldig greit. Når først alt er lagt til rette er Proplan Time et verktøy som gjør hverdagen mer effektiv».

«Proplan Time fungerer veldig bra, og det forenkler flere av våre arbeidsoppgaver.»

I Sør-Regnskap har de integrert Proplan Time med Visma (Business Byrå og Lønn), en integrasjon som ifølge Inger Elise gjør arbeidet oversiktlig. «I Sør-Regnskap har vi både store og små kunder, og det varierer hvor mye arbeid de ulike kundene krever. Med Proplan Time opplever vi at våre kunder har god oversikt og at det er enkelt å bruke.» Proplan Time kan enkelt skreddersys etter kundense behov og har flere muligheter for tilpasning av rapporter.

Sør-Regnskap har mange kunder som bruker prosjekt som hovedarbeidsform. Inger Elise forteller at Proplan time er enkelt å bruke rettet mot prosjektarbeidsformen, og det er fort gjort å hente ut rapporter, føre timer og å fakturere. Gode rutiner kombinert med godt system gjør at lønnskjøringen blir en overkommelig oppgave!

«Jeg har en god dialog med Proplan og opplever at de tar seg tid og at jeg får hjelp og tilbakemeldinger når jeg trenger det.»

Inger Elise opplever samarbeidet med Proplan som godt. «Jeg har en god dialog med Proplan og opplever at de tar seg tid og at jeg får hjelp og tilbakemeldinger når jeg trenger det. Jeg er fornøyd med konsulenten vår, vi samarbeider godt og hjelper til når det trengs. Jeg setter og pris på at våre tilbakemeldinger til utviklerne tas seriøst, og at de bruker tid på å implementere løsninger som kundene ønsker».

Avslutningsvis ber vi henne om å oppsummere hennes totale inntrykk av Proplan Time; «Proplan Time gir god oversikt, er tidsbesparende og enkelt å tilpasse vårt og våre kunders behov. Verktøyet hjelper meg med å hjelpe våre kunder på en god måte.»